Slopen en zweten

Het is al een tijdje geleden sinds de aankoop van de oude school. Maar we hebben niet stil gezeten! Christiaan en Harwin werken bijna dagelijks in het pand om alles klaar te maken voor de te bouwen appartementen. Dit betekend in het kort: alles moet gestript.
Elektriciteit verwijderen, vloeren slopen, systeemplafonds eruit halen etc. etc. De container op het plein werd snel gevuld.

In de afgelopen maanden hebben we ook 4 klusdagen gehad waar vrienden en bekenden ons hebben geholpen met de grote klussen. Van tapijt trekken en zand scheppen voor de vloeren van de appartementen tot het dak op om de pannen eraf te halen voor renovatie en isolatie. Wat zijn wij blij met al die helpende handen!

We lopen goed op schema en zijn hier dankbaar voor. We hopen in augustus nog 2 weken vakantie te houden voor de volgende fase aanbreekt. Vanaf 19 augustus komen de bouwvakkers starten met de opbouw van het woonhuis en de 5 appartementen.

Voor meer foto’s klik hier.

O ja, zoekt u nog een kerstboom? Zoek niet verder! Wij hebben een stuk of 10 gevonden in de school. (incl. kerstversiering!)